Monkey#9469
Žádám o frakci mafie Gambino family
RPil jsem gangy a cartel a mafii, její chování atd... znám, ale mafii jako takovou jsem neRPil.
Poté co Carlo Gambino přejmenoval mafii na Gambino family se rozhodl, že by měla expandovat do jiných měst, aby byl zajištěn příjem i v době krize. Jedním z těchto měst bylo Los Santos kde byl koupen bar/hotel (podle dohody), aby měli základ, a aby policie neměla podezření po 3 letech ve městě začala podnikat jako mafie ochrany, půjčky, atd... Po smrti Carla Gambina se 4 roky nemohli dohodnout na novém bossovi bossů, až se našel jeden. Bohužel se rozhodl z Los Santos odvolat většinu lidí a tak tu zbylo velmi málo lidí, ale v roce 2014 přijali 6 lidí včetně Dona Luciana. Tento tichý "mladík" měl nápady, které vydělali velké peníze a boss bossů si ho všimnul a pozoroval ho a zařídil, aby se mu nic nestalo poté co v roce 2019 převzal a zabil bosse mafie v Los Santos.
Don Luciano se narodil v roce 1970 v Itálii kde žil pokojný život, až do chvíle kdy se v roce 1986 s rodiči přestěhovali do Ameriky. V roce 1990 nastoupil do práce v docích a tehdy si Don připadal šťastný a užitečný, až do nehody v roce 2010 kdy si zlámal nohu hrozila mu i amputace naštěstí mu noha zůstala. Pokusil se získat odškodné z firmy co ho zaměstnala, ale nic nezískal. Další velký záhat schytal o rok později kdy našli jeho rodicě mrtvé po předávkování kokainem. Po uzdravení si uvědomil, že nikdo nezaměstná nevzdělaného a kulhavého člověka, a tak začal dělat skoro vše, aby si vydělal peníze. V roce 2014 se zapletl k mafii kde mu boss mafie dal šanci stát se členem rodiny pro jeho kvaliti pro toto řemeslo. Po "přijímacím" rituálu si začal všímat chyb ve struktuře tehdejší mafie. V roce 2017 začal připravovat plán na svrhnutí bosse a kontaktoval i nejvyššího bosse mafie Gambino family. V roce 2019 se mu povedlo zbavit bosse pouhou tužkou a díky informování nejvyššího si neudělal tím nepřátele a začal s přeměnou mafie.
Monkey, Hektor a možná 2 další, poté by se nabíralo IC
Mafie by si vydělávala:
Provozem hotelu/baru (zástěrka pro policii)
Ochranou podniků/lidí
Prodejem zbraní/alkoholu
Hazardem
Půjčkami peněz
Vydírání
Podvody
Vraždy
Loupeže
Praní penež
Únosy
Mafie jsem si chtěl vždy zkusit RPit, ale nikdy se nenašel čas a lidi. A teď jsem našel lidi tak by jsem to chtěl zkusit
Hodnosti:
Capo - boss
Consigliere - poradce
Caporegime - kapitán vojáků
Soldato - voják
Požadavky:
Sídlo bar/hotel pro odvedení pozornosti (po dohodě pošlu odkaz na stažení)
Auta ideálně 2017 Audi A4 Quattro ABT a pro bosse 2014 rolls Royce Phantom
Zbraně: Thompson, lupara/upilovaná prokovnice, colt m1911, molotove a zbraně ma blízko (basebollka, nůž)
To by se dalo IC řešit např. jako dovoz od hlavní centrály mafie letadlem do sendy a pak dodávka
Jsem si vědom, že je málo pd na severu, ale přesto si myslím, že by frakce mohla být schválena mafie by na začátku nedělala moc nelegálních věcí jen by si snažila získat informátory, území a potřebné věci na začátek, potom by se snažila omezit drogy ve městě, kvůli Donovi a jeho zážitku s němi.